SVA TEHNIKA NA JEDNOM MESTU...

Komponente

Komponente su osnovni elementi koji čine računarski sistem. U ovoj kategoriji možete pronaći širok izbor komponenti, uključujući procesore, matične ploče, grafičke kartice, RAM memoriju, napajanja, kućišta i mnoge druge.

Procesori su mozak računara i predstavljaju jednu od najvažnijih komponenti. U ovoj kategoriji možete pronaći procesore različitih brendova i serija, koji se razlikuju po brzini, broju jezgara, performansama i ceni.

Matična ploča je centralna ploča na kojoj se spajaju sve ostale komponente, poput procesora, RAM memorije i grafičke kartice. U ovoj kategoriji možete pronaći matične ploče različitih formata, kao što su ATX, micro-ATX, mini-ITX i drugi, koje se razlikuju po veličini i broju slotova za komponente.

Grafičke kartice su odgovorne za prikaz slike na monitoru i igraju ključnu ulogu u igrama i drugim vizuelno zahtevnim aplikacijama. U ovoj kategoriji možete pronaći grafičke kartice različitih brendova i serija, koje se razlikuju po performansama, ceni i ostalim faktorima.

RAM memorija služi kao brza privremena memorija za računar i omogućava brže izvršavanje aplikacija i procesa. U ovoj kategoriji možete pronaći RAM memoriju različitih brendova i brzina, koja se razlikuje po kapacitetu i performansama.

Napajanja su odgovorna za obezbeđivanje električne energije za sve komponente u računaru. U ovoj kategoriji možete pronaći napajanja različitih brendova i snaga, koje se razlikuju po efikasnosti, stabilnosti i drugim faktorima.

Kućišta su važan faktor za zaštitu i hlađenje komponenti u računaru. U ovoj kategoriji možete pronaći kućišta različitih veličina i oblika, koje se razlikuju po broju ventilatora, mogućnostima za skladištenje, izgledu i drugim faktorima.

U kategoriji „Komponente“ možete pronaći sve što vam je potrebno za sastavljanje sopstvenog računarskog sistema ili nadogradnju postojećeg sistema. Istražite širok izbor opcija i pronađite komponente koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i budžetu.

Korpa
Ovaj website koristi kolačiće radi boljeg korisničkog iskustva. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog