SVA TEHNIKA NA JEDNOM MESTU...

Monitori

Monitori su neizostavna komponenta računarskog sistema, koja omogućava prikaz slike i vizuelno iskustvo korisnika. U ovoj kategoriji možete pronaći širok izbor monitora, različitih veličina, rezolucija, tehnologija prikaza i drugih faktora.

Veličina monitora igra važnu ulogu u izboru, jer utiče na veličinu prikaza slike. U ovoj kategoriji možete pronaći monitore različitih veličina, od manjih 19-inčnih do velikih 34-inčnih monitora.

Rezolucija monitora određuje oštrinu i jasnoću slike. U ovoj kategoriji možete pronaći monitore sa različitim rezolucijama, kao što su Full HD (1920 x 1080), Quad HD (2560 x 1440), Ultra HD ili 4K (3840 x 2160) i mnoge druge.

Tehnologija prikaza može biti različita, a najčešće su dostupni TN, IPS, VA i OLED paneli. Svaka od ovih tehnologija ima svoje prednosti i mane, pa je važno da izaberete monitor sa tehnologijom koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Frekvencija osvežavanja monitora je još jedan faktor koji utiče na kvalitet prikaza. Veća frekvencija osvežavanja znači glatkiji prikaz slike, što je posebno važno za gejming i brze akcione igre. U ovoj kategoriji možete pronaći monitore sa frekvencijama osvežavanja od 60Hz do 240Hz i više.

U kategoriji „Monitori“ možete pronaći širok izbor monitora različitih brendova i serija, kao što su Samsung, LG, Asus, Dell i mnogi drugi. Pored klasičnih monitora, u ponudi su i ultraširoki monitori, zakrivljeni monitori, monitori za gejming i mnoge druge opcije.

Istražite našu ponudu monitora i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu. Uz dobar monitor, možete uživati u boljem i udobnijem radu na računaru, gledanju filmova i igranju igara.

Korpa
Ovaj website koristi kolačiće radi boljeg korisničkog iskustva. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.
0 Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog